imyss with 2am

siyes..aku pun xtaw nape aku bli benda nie...bukan aku pakai sangat pun..emmm...mungkin addicted?..atau bak kata orang brunei,"sakai"..mungkin kot..jakun sangatkan jumpa benda alah dr korea nie..baru benda simple blom g benda2 besar..huhu

tp aku akui rata-rata penjual alat kosmetik muka yang aku jalan2x masuk xkirala jualan langsung ke jualan online ke sume pkai product dari Korea nie..em..aku akui dorang mmg sangat menjaga kebersihan muka, yelah sampai bedah plastik pun murah sampai suma semua orang mampu nak buat kat sana,orang Malaysia pun sampai jgak taw..ish3x..setakat nie,aku bersyukur lagi la dengan keadaan muka aku nie;..huhu.Alhamdulillah xde cacat cela lagi..huhu..xde lagi niat nak wat benda haram jadah tu...wakakka

kebanyakkan testimoni yang aku baca pun kbyakkan berpuas hati tp kali nie,siyesly aku xpk ap pun men trus bli je...asalnya teman kawan aku, husna g bli mask tido dya..ingat xnk kuar ap pela..sekali tgok, kuar jugak mak jemah nie...hahaha..*serves my right.sekarang nie watson tgh buat sale smpai 3 september..so,price barang dya quite good la..huhu..

tp xtaw la bila nk pkai..dah la aku nie lazy-girl ckit bab2x muka nie..hooho

ada dua jenis: rasberry and aloe
yang kecik tu: untuk mengecilkan pori muka

Imyss & Watson
2 Imyss: RM 8.95(kalu xsilap)
harga asal : RM 5.95

Hanguk Writing..taw bca ckit2 p satu habuk pun xphm
paham gitu2 jek.

most important thing: Made in Korea!!

p/s:..sampai sekarang pun xpkai lagi...huhu

No comments: