selamat pengantin baru sir...~

huhuhu...
hari nie wedding sir ak...
namnya khairulanuar abd rahman....aka..mr K.A....hak!
beliau mengajar ak Introduction to Sociology tym semester 2 10/11
SELAMAT PENGANTIN BARU SIR!!!!!

mR k.a....(SMART X)...huhuh


gmbr nie ak copet dari fb dia..huhu..sowie sir^^
satu ak nk ckp pasal sir nie..mmg aku tabik spring la ngan dia...perwatakan dia mcm lecturer len but yet sempoi je...selesa la kalu masuk kelas dia..mcm kebykkn cikgu..selagi kita buat ap yang dia suruh xdenye dia nk garang2x ngan kita...sape nk penat marah2x kan...buang air liur je..hak!...
ak dgr dia best student kat UIa nie dulu ..seangkatan ngan Mr .L kat matrikulasi Nilai..hihih..tumpang bngga ak!..hak!...berbalik pada kisah asal...semalm hari jumaat dia akad nikah n kol 11 tadi mjlis sebelah perempuan di Ampang...ak n kawan ak,nora mmg merancang hendak bertandang..tp apakan daya kita hanya merancang..Tuhan yang menentukan...byk masalah lak timbul...huhu..duk update2x status ttg kefrustn xdpt pgi..ttiba sempat ag sir ak menyelit....aduyai!...malu bukan kepalang ckp dengan tuan empunya badan..but yet stll smpat facebooking bila tunngu turn nak dimekapkan..hahaha..lawak la sir nh!...nebes la kowt..^^

kiut je sir ^^
next gambar tunang dia xslh translate ak nma dia Nur Hayati...comel je nmpk dorang dua nie...aigoo~

pandai sir edit...hak!
comel!

 nie plak aku jumpa yg latest gmbar kawen dorang yg ak kempunan nk g..hak!

semoga berbahagia hendaknya!!

kirim satu lagu pengantin jap.....heheh.;))




sekian..
sc :K.A

No comments: