"?????"

sebenarnya aku pun xtau nak letak title ap tajuk yang patut akuletak kat post aku nie...sebenarnya hati nak menulis something tp blurr..*sigh*..suggest ckit...tp xle la tinggi sangat cause ilmu aku pun bukannya tinggi sangat...



tadi ayah aku telefon...yayy!!..xlame lagi nak balik..hehe...

yeobo!!!

tadi jugak aku menerima khabar senior kat sekolah aku dulu meninggal dunia coz ad ketumbuhan kat leher...hem..arwah dulu memang wakil nasyid kat sekolah ....anyway..takziah buat keluarga arwah dan mudah-mudahan dicucuri rahmat olehNya..Amin...
*kematian tak mengenali masa...bersediakah kita??

sesuatu yang pasti

No comments: