berakhirnya....

dua minggu lagi study week nak hbis...hhmmm..cepatnya masa berlalu..sepanjang dua minggu terakhir nie sume pack...lecterur start nak hbiskan sume presentation, assignments and etc..smpaikan kitorang pun jadi kelam kabut...but anyway that a part from our duty right..hehe..so since final pun around da corner...the level of concentration pun  kena increase jugak...hehe..xle nak main2xx..nak lepak.dah a ak nie hantu korea..xtaula nak wat cne ag...

tp masalahnya ak nie still macam xsedar diri je..haha..masih mampu relax sedangkan orang lain memerah otank sepenuh tenaga nak buat keje...huhu..nasib baik ak nie xla aktif sangat berpesatuan..so adalah masa yang terluang berbanding dengan orang lain...huhu..
sepatutnya ak lebih fokus dari dorang kan...tapi....

 since ak dah tukar course yang boleh dikira lebih ok dari my previous course..bukan bermakna ak boeh rehat...ak kena show kat parents ak yang keputusan aku nie xsalah...kan??!!...aku mesti buktikan yeah!!..

tp mcam xjadi je...tp masih belun terlambat untuk ak menebusya kembali..heh
doakan aku ea...



cahaya itu masih ada untuk aku..


No comments: