mulahazah...

lately ak tension ckit due several problems about my exchanging program..hhmm..so ak mula la wat benda2x yang plik kalu didengar oleh orang len..hhhm....mksud nma ak pun shazeaa kan maksudnya plik...kengkwan yang close ngan ak pun dah masak ngan ak...hehe..so sambung citer...sekarang nie ak kat kmpus ak..so ak suka duk kat Evoke cafe kalu x pun kat liB kalu xpun business centre..adoyai..byk tempat da...huhu...

sebenarnya masa ak makn roti sardin tadi kat Evoke..hehe..smbil2x mkn tu mataku merewang..so jgnla salah sangka kalu sy terpandang korang ea..hehe..
ttiba mataku tertangkap seorang insan berkulit putih nie..ngah duk depan ak..ak perhati je cara dia makan..pas2 kalu dia pandang ak...ak oandang tmpat len...hehe..ok ok..first ak tgok dia mcm kekok ckit pkai sudu n garfu yelah tangan org barat kan besar ckit dari org asia nie..hehe..tp lama2x ak tgok dia bese jela...tp da real point is sbnrnya ak terkejut tgok dia mkn IKAN KELI...hehee...masak pedas g2.yang lawaknya..bgi ak la lawak..tinggal kepala ikan tu je kat atas pinggan dia yang licin tu...huhu.huh.mungkin kalu owg len dgr mcm bese je kan..tp bagi ak ianya increadible...hehe..nak katanya dorang boleh adapt ngan mknan owg asia nie...hehe...tp ak sendiri pun xmkn sbnrnya....hauhauha....

                                           sedap ek??


yang nie ok ag..terngat ak teringat tym ak taaruf week dulu..ak n member ak nie tym Qiam..besela xdpt tdo kan...mula2x bole jew lelap as2 akak tu tutup kipas..bukan satu sume sekali...ak pun xtau ap rezen sebaliknya...then dalam gelap tu ak borak ngan member ak la..terajak la sekali foreigner nie sekali...pas2 ak kan suka mkn so ak ckp pasal mknan la..haha..then boleh plak budak tu ckp.." malaysian food is so disgusting"...hah!..disgusting!!!!!..weh jijik sangat ke mknan kat malaysia nih!..ak n member ak terdiam sejenak..@#$%^&I*%#$%^^*(...dah geram sgt..nak marah kang len plak jadinya kang..pas2 trus tukar topik....dia ckp seminggu dia dtg dia langsung xsentuh mknan...huh!..pas2 kna gastrik plak...la...engkau cari pasal engko tanggung la weh...huhuh..nak duk negara owg knalah ikot culture dorang..adoyai.,...janji halal sudahla weh..bedal je la ap yang ad...masuk perut kenyang dow!!....huh!..dah ckup shazeaa....ok ok...

                                           kan sedap tu??..nyum nyum..

nak ckp pasal benda len benda len plak yang kuar..huhu..sorila la ea...kalu dah emo mcm2x benda yang kuar..haha
sekian..

No comments: