memory room

p/s:::::
tudung hitam : erma natasha abdul hamid,irk
baju pink : izyan nadhirah izani,irk
tengah : penulis
tudung purple : norsuai'dah jamil,irk
baju purple : siti nadhirah che berahim,irk
tudung putih : zawiyah Isa,irk
baju merah : siti zulaikha,bar
bercermin mata : raihanah,bar
last but not least : asma',bar

hahahah,,....nie gmbar member bilik ak kat cfs dulu...hehe,,,tp ad yang xselit coz ak xde mbar dorang..ad la a few member..tp sme dak Econs plak tu yang xde..mcm diskriminasi plak...eh..xde ek..juz not to close to them....hehe....
dak2x irk nie ak dah duduk sebumbung selama dua tahun..so masing2x pun phm gerak tubuh,perangai n ragam masing-masing...hehe..mcm member Bar..baru tahun 2 barula sebilik..hehe...
tp anyway best je ngan dorang...gaduh2x pun..alahai!!...alik2x jumpa muka yang sama..plak tu asyik kna usik2x je..alahai segan mengalahkan mpuan..( teringat zaman dulu)..hehe...mkn2x..jalan2x..mcm2x keje wat...
aih...ak nak describe sorang2x pun rasnya mls plak ak nak taip but still its remain stay in my mind...heeh..

kat Gombak nie plak..kitorang kna separate into several room...so xtau la nak jadi mcm dulu....tp xpe...ukhwah itu sentiasa ad....heheeh.....luv it!!

sekian...

2 comments:

Nur Atikah Yusof said...

saya seperti mengenali anda. di mana ya? maaf. daya ingatan kurang.yan & suaidah tu kawan saya la!=)

choki choki said...

ye ke...nama anda pun mcm pnah ku dgr tp dimananye???