busana ......


ckp pasal pakaian...first thing first yang dtg kat otak...adalah baju yang menutup aurat bagi seluruh umat islam..em...zaman sekarang nie byk jnis busana yang dijual kepada para  muslimah amnya ekoran secara dasarnya penduduk malaysia beragama islam...( pahal ak skema sgt nie???!!)..ah! xkisah..apapun sekarang nie pun byk designer tmpatn n luar negara mereka pakaian 4 those people...

bgi ak la kan>.....pandangan ak....ada yang ok...ad yang wow!..ada yang cantik...ad yang "sesuai ke pakaian nie untuk muslimah?"..ad yang " baik xyah pkai tudung la kalu cmnie"..hehe..tu pndngn peribadi ak la..tp xsume pakaian sekarang cm2..mcm2x fesyen dah sekarang nie...sehinggakan swimsuit for muslimah pun ad...hehe...kiut je tgoknye tp nak bli??!!...tunggu ad owg nak sponsor la...tgok kat kedai @ butik sekarang nie..mcm2x gaya yang diorang kuarkan..cantik je tp yang penting.....duit, beb!!!!....hehe

apapun jenis pakaian sekarang nie...biarla sesuai ngan pegangan kita..jgnla diibaratkan sebagai menutup aurat tapi sebenarnya *********....hhhmmm..phm2xla...masa ak kecik2x dulu...umi ak ckp...org yang pkai tudung tp pkai baju ketat nmpk bdan n pkai seluar ketat tu sbnarnya dia nak xpkai tudung tp rambut dia xcantik...botak ke..hehe..ini motivasi umi ak kepada ak je...anda??...( aiseyman!..mcm ad owg nak jwab pun)..ehehehe





gambah hiasan

No comments: