boys.....


mesti korang tau dorang nie sape kan...walaupun demam citer nie dah lama berlalu..namun ianya ternyata tidak membosankan meskipun diulang tayang acap kali..diadaptasi dari komik,ternyata ianya membawa impak yang mmbolehkan org jadi "over excited" ngan citer nie...
kalu nak diikutkan konsep citer nie dah lama..kerana edisi korea nie adalah yang last version punyer dalam konsep citer nie..mungkin kerana pengaruh "korea" i2 membuatkan org jadi xkisah ngan sume 2 plus ngan pelakon nya ternyata menarik minat owg untuk menontonnya..hehe..termsukla ak..

japanese version:


and the beginner of the story...taiwanese version..hehe...dulu ak dengar fonemena citer nie mmg hebat..ak pun xtau ap pe sebab ak malas nak amik tau...hehehe....


hhmm..nak kata lama dah citer nie..jerry pun nmpk muda ag ngan barbie tsu tu..heheh...

dah2x..xde pe dah nak ckp..
nie pun suka2x je nie..

sumber: photobucket

No comments: