taaruf week.

hai!!!!...taaruf bermula......semuanya berjalan spti bese...rasanya kalu ak nak citer sume..mesti xhbis..n i'm very sure iium bloggers yang len mesti dah citer nsume nye kan,,,,hehehe
kalu nak tau...click on diz link ea...
http://taarufweekiium.blogspot.com

tp nak dijadikan citer..mcm2x benda berlaku kat ak tym nie..berbaur perasaan ak..tmbhn plak ak da Only ONE LOCAL person GIRL plak tu yang mewakili IRK courses...bygkan la cmne perasaan ak...adoyai..naseb baik ak xpth semangat apabila memikirkan apa tujuan ak dtg ada awl s.sem ne. ak mmg nak dari matrix lagi 4 dtg awl n for that ,i struggle n lastly i dpt masuk so xkan nak lepaskan peluang yang bukan sume org bole dptkAn..theremust be a reason behind all this..we juz wait and see.....

so skrang nie plak ak tgah menanti jwapan 4 exchange courses..to human sciences..iAllah..kalu dpt..kalu x..ak akan remain stay kat uSuludin & comparative Religion.....hheheheh....biarla Allah and masa menentukan segalanya...hehehe

ha!..lagi satu...baru satu minggu kat cni..dah na join kem IFLAh plak..compulsory katanya..ak mungkin nie mcm lEADTRAIN tym kitorang kat nilai tu kowt...jejej....tmpatkan kat somewhere resort kat port dickson n berlaku selama 3 hari..so kita tgok la ap yang akan jadi nanti...jeng!!!!!!...

papai!
3.52pm
29/4/2010

No comments: