nickname???

hhmmmmm....
nickname....????
ak pasti sume org ad nickname dorang sendiri kan?!...

hmmm
bagi ak sendiri pun ad jgak...saja je ak nak ckp bagi nak memenuhkan ruangan blog yang kosong n merehatkan perasaan ak yang sedang frust menonggeng nie..emm..itula ak..kalu frust..menulis ap pe je nak terlintas kat kepala..mandi..makan sepuas2nya..melalak dlm bilik air...n etc...

berbalik kepada tjuk...
mcm keluarga..dorang mempunyai nma khas untuk ak n siblings ak yang len tp ak acap kali dipanggil angah je..huhu.tp kengkawan yang rapat n lama dah berkawan ngan ak...semestinya sudah terkantoi nma yang ak bhsakan ketika di rumah...tp ak xkisah pun even kkdg ak rasa segan gak.. huhu

kat skol rendah n menengah...org biasa panggil ak shazeaa..walaupun mereka kkdg salah eja nam ak sebegitu kerap n kkdg mc pun tersasul panggil ak tym naik ke atas pentas...nak kata nama ak tue berbelit sangat tu..rasanya xla kowt...masuk skol kat miri...kawan ak yang bernama achik@ nursyafiqah mula memnggil as a shazzy..dan nama itu jadi ikutan kengkawan ak yang len yang mana bagi ak mungkin that da easiest way to call my name...pastu si same plak @ fakhri plak yangg cbuk2x nak cipta nma jgak...hahaxdela..dia stat plak paggil ak shazzu...adoy!!!!!..mcm nama alien versi mna la tue ea...

msuk cfs nie....nickname ak berubah plak kepada ziey.....walaubagaimanpun nama shazeaa n shazzy tue masih melekat ag kat badan ak nie..xtinggal pun..huhu..n ameera..satu nma yang jarang dipanggil ole kengkawan ak..i myself pun rasa kekok apbila ka dipannggil dengan sebegitu rupa..cuma ahli keluarga besarku sahaja yang memanggil ak ngan nam tue..n kwn ak??emm..setakat nie juz seorang je yang panggil iaitu sakeena kawan ak tym smkal dulu...huhu

haih!..saja nak tulis benda nie..ttiba terlintas kat pkran..huhu
wasallam

No comments: