gigi...owh gigi....

hhmm..hari nie ak g klinik pergigian tiew kat jalan semarak untuk meneruskan rawatan sususlan bagi menampal gigiku yang ditampal sementara tempoh hari...hhmm..ak sorang jer..nak ajak owg len..masing2x ad keje masing even umiku telah berpesan agar pegi dengan berteman..tp nak bwat cmne..ak pun bukan jenis memaksa n ak lebih prefer bersendirian...

rawatan xlama..juz setengah jam je.setelah melunaskan bayaran...so ak tunggu teksi kat perkarangan bawah...cemas berbaur rasa takut kerana kawasan yang tidak terlalu umum malah dikelilingi oleh manusia yang ak nmpk mcm jahat je belaka..haha..nie la padahnya kalu bntah ckp owg tua...ad hikmahnya..i keep calling da cabbie..n back then..the cabbie pun dtg....so selamat la kembali ke UIA nilai nie...ak ditahan untuk tidak mkn selama 2 jam n for that..ak rasa kna menahan lapar for a half day...n syukur..sakitnya xla sakit seperti sebelumnya..kurang ckit tp yang pasti ak still takut tgok mun dentist tue...huuu....menyeramkan..haha...

semoga lepas nie gigi ak xbwat masalah lagi n xperlulah ak jumpa owg yang sama kat tempat yang sama lagi kan....hahahahah.....

sekian...


No comments: