uia GOMbak...

seharian smlam khaMIS tu g pj...hari jumaat tu plak ak g UIA gmbak...letih mmg letih nak bwat cmner..cari ilmu punyer pasal..huhu~..bertolah la kol 9.00..tp tunggu teksinye berejam...nasib baek pak cik johan ble amik awl...samapi kat KTM pun lebih kurang gak..aiihh...mmg menduga ak btol la..sabar2...shazeaa...bulan pose...xpe2..overall samapi kat UIA gmbak around 1 lebih kot..xbrapa ingat da...haha..tujuan ak nak g gmbak koz nak pinjam buku saraf yang ustaz yunuz suh pinjam..so xde kat nilai..ak g gmbak..haha~ole sebab hari tu hari jumaat..so ak kna la tunggu smpai kol 2.30 barula lib bukak..lepak2 la sambil solat zohor kat masjid...tdo jap hahaha...hilang pnat jap...then ak jumpa la mcm owh dari pelbagai warna kulit n bahasa...ak xdpt nak imagine amacam gayanya ak nanti kat gombak..rasnya mcm owg jakun baru kuar hutan kot...haha..then ak g lib around 215..dah ramai dahj owg berkumpul kat luar lib menanti pintu dibuka..kagum ak...huhu~..then ak masuk la..bleh bwak beg masuk kat cni..kalu kat nilai xle plak kan...
so ak g la tmpat ladies yang telah diasingkan...
then mula la episod pencarian.....macam2 rak ak pg..tingkat 4 pun ak redah..haha~..
xkisah pun pnat berpose...itu bukan alasan..janji dapat ap yang dicari..ahernya..ak dptla pinjam 3 buah buku...hbs tu..
jalan2 ronda2...smbil tgok2 gerai..sempat gak ak kebas satu jaket hitam nie..hehe...so ak pun balik dalam kol 5 cmtu....naik tren punyer ramai....lepaskan satu trip...
naikla trip yang ke dua..kurangla ckit.orangnya...alkisahnya.sberbukalah kitorang para muslimin n muslimat di atas tren.....then sampai dalam kol 8...kejaran nak dptkan teksi koz xsolat maghrib ag...huhu~..tp sempat sampai nilai n solat di sana..huhu...pengalaman yang sungguh berharga...huhu.
sekian...







No comments: