kem SAMBBAST......

kali nie aq join lagi kem ...hhhmmm kali nie agak konfius n kalut ckit..haa...bagi aq la..then..plak da mlm sabtu hari tu bercanggah plak ngan progranm kat PJ iaitu malam apreciation nite for comittees TAaruf Week...so aq terpaksa undur diri dapi mlm tu coz kem nie dah dknfmkan b4 cuti lagi...then..bermula episod kem gemilang........kahkahkah..hhmmm..since aq..dila n ema xde klas hari jumaat tue.so ktorang decide dtg awal kat skol tue...yelah kan...then dijemput ole ustazah ummi menggunakan NISSAN NCC 292..borak2 ngan ustazah ummi...tup2x dah sampai....siap persiapan diri n solat..pgla melahap jap..... la jauh plak tmpat mknnye...plak tu kwsan perindustrian plak da..xpe bdal je...haha~ namanya pun nak survive kan..then dah hbis mkn...balik tmpat asal..ad plak taklimat ringkas dari ustzah ummi....
kitorang kna tnggal kat masjid sepang together with peserta...
so then...bermula la kem....para fesi disuruh untuk memilih peserta..so aq men cmpk je la pilih2 nie...then..plak tu terkna plak ngan kerek2 geng haha..xpe layan je...koz aq sendiri pun sama kerek gak...haha~nakal- nakal gtu....:)
kem nie aktivitinya lbih urang je kem b4 nie juz yang bezanya bilangan fesi yang bertambah n aktiviti dia ad la dlm 2 3 yang baru...

hhhmmm...
sume jalan mcm bese....mkn minum...dengan tak tdo mcm bese...pastu bla..bla..bla...
tp mknan perfect kna disediakan sume..tinggal nak ngap je lagi....tp group member kitorang yang nak g mesir tu sume demam termasukla ketua programnya...cian dorang...tp tetap menberi komitmen yang begitu kuat untuk menjayakan program nie...chayok!!
heheeh~
aq pun xtau nak ckp pe lagi..
t kalu aq tpk...
ok la aq tambah ek...

nie sebilangan pic yang ak ada....









No comments: