IKIM fesitval

hari sabtu dua minggu lepas kalu xsilap..aq g IKIM festival sempena hari jadi dorang yang ke 8 tahun,,,hepi befday to you....so ad trip guna bas CFS nak g sana...janji kol 9 pagi..tp amik kol 10 lebih..ala..besala janj melayu kan...adat...huhu...sampai kat sana kitorang juz tgok2 booth yang ad..mcm2 dorang jual...dah namanya pun festival...satu bas kami juz ladies je...so hat=ri nie ladies day..hahah~pastu kitorang tgok majLis pelancaran n persembahan puluhan artis nayid antanya..UNIC..MESTICA..SAUJANA...n mcm2 ag..group dari Akademi NAsyid pun ad mcm islamic voice n kumpuilan sufiya n that da only one ladies group..makn mcm besa...haha...duk kat sebelah meja mestica lagi huh...sayang xbwk kamera...then..solat .n pastu sambung performances group nasyid yang len....tapi masa xmengizinkan sebab kitorang kna balik awal..eemm.around kol 5 lebih gtu..huh~sayang group hijjaz x perform pun ag...xpelah..haha~ad masa n ketika nanti ad la saya ke temu dorang tu ye..haha...
sekian..:)

No comments: