SMKAM to UIAM

kali nie aq nak citer pasal kengkawan skol aq dulu yang berjaya melanjutkan peajaran mereka kat uia...xkiralah uia pj ke uia nilai...n since nama pun bawa satu bumbung kan...hik3x...

UIA PJ


the first lucky person nie namanya Abdul Rahman..dia nie kira senior kat skol dulu walaupun sebenarnya dia nie sama umur je ngan aq..bdak lompat kan..ahaks!..dia sekarang nie kat uia petaling jaya dalam jurusan kejuruteraan....kalu nak ngurat?hhmmmm...lu pk la sendiri..i pun malas nak komen...jangan marah ye man...



nie Abd rahman @ man..

pastu nie plak namanya zaid.bin abd rahman...bukan anak owg kat atas nie tau...dia nie pun senior aq n lebih tua dari aq..dia ad kembar namanya Muaz..muka sebijik gler seh...dia kat PJ gak..amik kos nursing.....



nie zaid..

then the only one girl at pj....teng3x mufidatul hazirah binti othman..dia nie cun gak owgnya...tp malangnya aq xdapt cari gmbar dia coz mmg xdapt carikla kan..dia..kalu xsilap asal kelantan sekarang dah menetap kat putrajaya...n sama ngan zaid..dia amik nursing gak...

UIA NILAI

kat nilai nie aq dapat tau ad 3 orang senior kat uia nie..tp aq xdpat knal pasti sapa orgnya koz xknal sangat..lagipun kalu jumpa..juz senyum kambing je...then gnbar dorang pun aq xtau nak amik kat aner yang pastinya dorang amik law..econs.n Hs kalu xsalah la..n sorang dah g gombak..da main cmpus...

kali nie stage kami lak...

nie syauki..bin ismail...dia nie keluaran Darul Quran..sama gak ngan man n kak mufi...pastu dia dtrima masuk kat cni kalu xsalah 4 da 2nd intake...mayb...(uki,mun salah padah ngan kmk k)..then kat cni dia amik human sciences walau sbnarnya dia nak amik irk...xpelah uki..redha je la ek...tp yang pasti aq mmg tkjut tgok dia..tu je yang mmpu aq ckp...

ni dia orangnya..



uki....

then last but not least...
aq..huhu shazeaa ameera..aq xnak citer pa2 pasal aq...yang pastinya kat cni aq amik irk...ok?

ni aq..ahaks!



sekian wasallam....

No comments: