taaruf week in pj..

it was started in 17th may 2009...tym tu aq dah cuti seminggu lebih kat umah...xtau nak wat aper so rasa xsbar nak menjalani tugasan yang bakal ditempuhi di sepanjang taaruf week t..bermcm2 spekulasi timbul di dalam benak pkran aq..tapi juz cuba poyokan diri mcm selalu...haha~but i like it...ntah mcm mana penerimaan aq kat sana t.........

setibanya aq ngan menaiki bas yang disediakan oleh pihak uia...kalu nak ikut plan...kol 2 ag bas nak amik...tapi last2 yer nak kol 3 baru sampai..ala bese la..janji menlayu sapa xknal...aq membawa barang2 yang aq rasa perlu tym aq kat sana nanti..tapi rasanya mcm aq nak bwk barang nak pindah trus kat sana..
hahaha~perjalanan amik masa dlm 1 jam lebih...
aq menaiki bas yang xde air con rupanya...as a rsult..perpluh aq tau...sabar je la..nama nya pun Cobaan!!!!
sampai sana 15 minit ag nak kol 4...tapi nasib naek sempat daftar diri kat STAD bersama angan sue...even jadi owg last....
heeheh~
aq n sue ditmptkan bersama 2 owg ag roommate yang dari nilai gak....izzati alyaa....n shafa...
malam tu xwat aper...boring gler tahap babas seh...tmbh ag blackout tetiba...yelah kan selama nie kali terkhir mengalami blackout pun tym skol dulu..mana x kaget...hehe..
suspen jer...di sana..aq menjalani induction cos lu..b4 kami kejekan bdak2..haha~tulah b4 dorang kna kejekan.,kami lu yang kan...yang kna kejekan lu...
huh~xsangka pm kami tu mahfuz al-hafiz musa...bdak law....huhu pk la bdak pj yang take over...rupanya kali ie bdak nilai paling ranai yang mengambil bhgian dalam program nie..patut la muka mcm familiar je...huhuhu~
aq kat cni dtmpatkan kat OCC group @ nama sbnarnya Opening n closing ceremony..hehe~memnag pilihan yang tepat coz aq memang minat ngan benda2 yang menjadi kejutan setiap masa..haha~ketua aq shafiQ..bdak econs n assistant dia...juliahana...bdak medic...heheehselama seminggu nie memng group kami keje banyak kos biro kami pegang event yang besar...yelah..opening ...closing ..n motivational talk...so kna wat btol2 supaya sume jalan ngan lncar....hehegroup aq ad 33 owg.......rasanya setakat tu kot yang aq curahkan dalam ruanagn kali nie...t kalu ad masa aq sambg balik..hehe~dah ngantok la..len kali aq cite pasal...ap yang aq lalui sepanjang tmpoh 2 minggu aq kat pj...ok??!!!....to be continued....

2 comments:

lychee lyQa said...

salam

yezza!!!!
finally i found ur blog
yadayadayada!!!

may i link yours to mine??

eheh~
zue occ

ezzy.... said...

ok je...
hik3X