hehehehehe

setiap orag mempunyai impian masing-masing.....
termasuk aq...
( macam nak tulis karangan lah plak )

  • 1st sekali aq nak blaja sampai aq puas hati....
  • aq nak kumpul harta ( cheh!!! mata duitan betui r)
  • then aq nak menyenangkan hidup parents aq ( coz selama nie aq sokmo menyusahkan mereka )huhuhuhu
  • aq nak bawak diorang pegi haji... ( sume anak mesti nak camtu kan ))
  • aq nak merasai bagaimana rasa pengsan huhuhu( koz aq tengok cam best jer huhuhuhu
  • aq nak g korea.....(negara idaman aq) p/s tapi aq bersyukur r jadi anak malaysia..kuikuikui
  • aq nak ada kereta mewah sendiri..kLU BOLEH PEugot ke ferrari ke...
  • aq nak aset aq sendiri.....
  • aq nak banglo mewah sendiri....
  • kalu boleh aq nak kawin ngan orang yang berharta r...(asar mata duitan)....tapi ini penting tau untuk masa depan aq kelak.....dia yang kna jaga aq bukan aq yang kna jaga dia....hehehe
  • aq nak jaga parents aq...aq takkan bagi diorang melarat masa tua nanti...
  • aq nk bertaubat r...tapi xleh koz xnasuha...xpe2 yakin boleh.....

p/s aq harap aq diberi kesempatan dalam melakukan segala apa yang aq impikan selama nie boleh menjdi kenyataan...walaupun mungkin agak keterlaluan..tapi inilah harapan sebenar aq..AMIN!!!!

1 comment:

mirachantek said...

amiiin...ya rabbana alamin...
aku doakan yer benz...
semoga jadi kenyataan!