aq gila bayang...

hari nie..kat kampus aq ada festival kit...so aq n frenz malas nak join...so g r kat giant nilai nie....b4 tu bedal roti canai n teh ais satu...huhuhu..pastu g nilai otel nak booking 4 my parents coz famili aq nak lawat aq...
pastu nak dijadikan cerita....
aq nie tak lah bli btak barang2 macam kawan2 aq...juz sekadar cuci mata jer lah...n bli limau kecik ckit...
boring2 aq nak tunggu member aq shopping....so aq pg r try satu tempay yang dinamakan "CUTE FISH SPA"....
GELI NAK MAMPUS BEB!!!
aq tgok orang buat...2yang aq rasa nak buat gak tu...
sekali dah cuba memang tAUbat xnak buat ag r...
kalut seh!!!
bayang kan r berpuluh-puluh ikan kecik ntah apa ntah nama dier,,,,,,
gigit nyer kaki aq...
nasib baik juz sampai buku lali jer..
kalu sampai satu badan???
memang....speechless lah aq cik oiii??
tapi ini memang perkara pertama n last dalam idup aq
huhuhu

1 comment:

dyL_darLiNg said...

hahaha...
syaz...
rugi sey xdgr awk jerit ari 2...
agagaga....